WOW in quarantaine

Met ontbijt- en geschenkboxes voor je gasten thuis!

Zeker nu je restaurant, bar of shop er verlaten bij liggen en gasten hun tijd thuis doorbrengen, is hen verrassen aan huis dé boodschap.

Geen betere WOW dan ‘the hamper’: de box of mand die jouw signatuur draagt en je gasten laat genieten van jouw creatieve stijl.

De start: een lege box!

De wow: jouw mix van lekkere verwennerij voor ontbijt of brunch. 

Stel’em zelf samen naar het moment, de noden én het budget van de klant. Stop er jouw persoonlijke stijl en signatuur in – én laat een onuitwisbare indruk na.

De mand helpt je ook om omzet én een mooie marge te verzilveren: kies een richtprijs per persoon, en stel een menu samen dat iedereen aanspreekt.

Tips & tricks!
  • Packaging is everything! De eerste indruk voedt de instagram-tamtam én nieuwe orders!
  • Safety first: verpak alle voedingswaren, brood, etc om intact – zonder mogelijkheid tot aanraken bij je klant raken. 
  • De inhoud vertelt wie je bent: zorg dat de gekozen producten jouw uniek DNA dagen en jouw creatieve spirit vertolken. Dat maakt jouw boxes onvergelijkbaar – ook de prijs en jouw marge!

 

Voor elke smaak en ieder budget

Stel formules samen voor elke smaak en ieder budget

1. Spring parties, Moeder & Vaderdag

Hét moment om uit te pakken met full option brunch boxes die het hele gezin laten genieten! Vergeet niet om ze op tijd te promoten op je social media kanalen en website! Vraag je klanten ook feedback en om je taggen op hun social media wall.

2.Themaboxen

Waarom niet experimenteren met inspiratie: van Japanse bentobox tot Mediterraanse box. Het geeft klanten vaak de impuls om herhaaldelijk te bestellen en van diverse sferen te proeven.

3.Van breakfast tot brunch / van basic tot luxury

Stel met enkele opties van basic tot meer gesoficeerd of rijker qua aanbod – en voorzie extra opties voor de levensgenieters. Die extra’s = extra marge! En verkopen vaak het best!