25/10/2019

Bake-off, kampioen van de horeca

Als horeca-ondernemer ben je geboren met een hart voor je job en klop je met plezier de uren tussen opening en sluit van je zaak.

Maar wat extra hulp is altijd welkom. Zeker als die in de vorm van warme en geurige brood- en banketproducten komt. Met PANESCO bake-off heb je een kampioen in je team waarmee je door de dagen swingt.

Win extra tijd

Als eigenaar van een horecazaak ben je elke dag druk in de weer. Kan je dus ergens extra tijd winnen, dan doe je dat graag! Met bake-off verlies je geen uren met onnodig lange voorbereidingen in de keuken. De grote bake-off-broden zijn gemiddeld in 10 à 15 minuten afgebakken en de kleintjes nog sneller. Zo kan je steeds kraakvers brood serveren; voor een heel vroege vogel, een drukke service of een laat binnengewaaide klant. 

Vermijd verspilling

Initiatieven uit de deeleconomie zoals Too Good To Go bieden een oplossing voor onverkochte maaltijden en producten. Een schitterende actie, maar het is natuurlijk nog beter om die overschotten te vermijden. Door telkens maar af te bakken wat je op dat moment nodig hebt, voorkom je dat de oude ontbijtkoeken en broden zich opstapelen. Wist je dat je de bake-off-producten - dankzij de kwalitatieve invriesmethode – tot ten minste 6 maanden na productiedatum kan bewaren en serveren? Zo gaat geen kruimel meer de vuilnisemmer in! 

Constante kwaliteit

De afgelopen 10 jaar heeft er zich een heuse revolutie in de keuken van de hobbykok voltrokken. Door het grote aanbod aan kookboeken en -programma’s stijgt het niveau aan het eigen fornuis, en ook op restaurant liggen de verwachtingen hoger. Klanten worden mondiger en willen een steeds betere service en hogere kwaliteit. Kom aan hun wensen tegemoet met een ruim aanbod aan fijnproeversproducten: van creatieve amuses-bouches tot speciale broden vol smaak. 

Ruimte voor creativiteit

Door te kiezen voor bake-off-producten win je niet enkel kostbare minuten, het geeft je ook de vrijheid om creatiever om te gaan met het bestaande aanbod. Wat denk je bijvoorbeeld van een wentelteefje van Sûpreme Fruits Confect-brood met gesmolten schimmelkaas, peren en vijgen? Met een minimum aan extra moeite, creëer je zo een topdessert! 

Variatie voor elk moment

Om te blijven groeien, je huidige klanten geboeid te houden en nieuwe gasten aan te trekken, is het belangrijk je aanbod op tijd en stond aan te passen en uit te breiden. Met bake-off geniet je van alle bovenstaande voordelen, plus de keuze uit een brede waaier aan brood- en banketproducten. Zoete wafels voor de tea-room of het ontbijt, ciabatta voor een zuiders menu of mini tarte tatins voor een origineel dessert. Meer dan genoeg lekkers om verrassend en on trend te blijven.